Let op: Ons bedrijf is gesloten vanaf 18 december 2020 tot en met 10 januari 2021

Voordeur laten maken concept

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf maakt voordeuren in alle soorten en maten. Met liefde voor het vak maken we een voordeur van hoge kwaliteit, precies naar uw wens. Van het type hout tot het soort glas en hang- en sluitwerk. Alles is mogelijk! Wilt u een voordeur laten maken? Neem dan contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden of voor een vrijblijvende offerte.

  • De beste kwaliteit tegen scherpe prijzen
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Goed beveiligd tegen inbraak
  • Vakkundige montage

020 643 2753 06-55326180

Een voordeur laten maken met duurzame materialen van de beste kwaliteit

Professioneel een voordeur op maat laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Elke voordeur maken we met duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf waarbij alles draait om liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid. We hebben ruim 80 jaar ervaring in het maken van voordeuren op maat en bieden de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Uw voordeur zoals u hem wilt

Wilt u een moderne, klassieke of landelijke voordeur? De mogelijkheden zijn bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf zeer uiteenlopend. We stemmen uw nieuwe voordeur op maat volledig af op uw wensen en uw huis. We hebben een breed assortiment materialen en ruime keuze in glaswerk en sloten. Heeft u een eigen ontwerp voor een voordeur of wilt u kiezen uit de talloze kleuren, stijlen, afmetingen en materialen? Een voordeur laten maken was nog nooit zo leuk, eenvoudig en voordelig.

Beveiligd tegen inbraak

Indien gewenst kunnen we uw op maat gemaakte voordeur voorzien van scharnieren, een veiligheidsdeurbeslag, sloten en meerpuntssluitingen. Al ons hang- en sluitwerk is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Met een voordeur van hoogstaande kwaliteit en sloten met een SKG-keurmerk is uw voordeur beveiligd volgens de laatste veiligheidsnormen.

Voordeur op maat laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

Wenst u meer informatie te ontvangen over het laten maken van een voordeur of wilt u een offerte ontvangen? We zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 020 643 2753 of 06-55326180. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. We nemen vervolgens direct contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*