Houtbewerker inhuren

Een houtbewerker maakt halffabricaten af. Hij zaagt bijvoorbeeld planken op maat en helpt u met het creëren van een volledig eindproduct. Al meer dan 80 jaar bedienen wij met onze professionele houtbewerkers bijvoorbeeld zzp’ers, aannemers, timmermannen en klussers. Ook doe-het-zelvers vinden hun weg naar de houtbewerkers van De Jong Aannemersbedrijf. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor het frezen van hout voor een dressoir, het maken van een compleet meubel of het zagen van een grote plaat.

 • Jarenlange ervaring
 • Vrijblijvende offerte
 • Voordelig uw hout laten bewerken door professionals
 • Compleet eindproduct
 • Tijdbesparing

020 643 2753 06-55326180

Minimale zaagkosten

De minimale zaagkosten die wij voor aangeleverde zaagopdrachten rekenen zijn € 7,50. Bovendien zijn de arbeidskosten van onze deskundige machinaal houtbewerkers € 1,- per minuut. Neem voor het inhuren van een houtbewerker contact op met De Jong Aannemersbedrijf.

“Voor een timmerklus in de wijk Randwijck heb ik het benodigde hout laten zagen bij De Jong Aannemersbedrijf. Er was een gebrek aan tijd waardoor ik de zaagwerkzaamheden moest uitbesteden aan een echte specialist. Erg tevreden met het eindresultaat en hierdoor toch op tijd de timmerklus kunnen afronden!”
Henk Bakker uit Amsterdam (Noord-Holland)

Tarieven houtbewerker huren

Wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u. Zo bieden wij u altijd de scherpste prijs voor het machinaal bewerken van uw hout. De kosten zijn afhankelijk van bijvoorbeeld:

 • De afmetingen van het hout
 • De te bewerken houtsoort
 • Het aantal eindproducten
 • De benodigde arbeidsuren

Werkzaamheden houtbewerker

De machinaal houtbewerkers van De Jong Aannemersbedrijf hebben zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in de bewerking van kozijnen, deuren en schuifpuien. Daarnaast maken wij ook meubels, zoals kasten, stoelen en tafels. Voorbeelden van halffabricaten die wij machinaal bewerken tot eindproduct zijn:

 • Deuren
 • Meubels
 • Schuifpuien
 • Raamkozijnen
 • Kiepkozijnen

020 643 2753 06-55326180

KOMO- en KVT richtlijnen

Al onze houtbewerkers werken conform de KOMO- en KVT-richtlijnen. U bent dus verzekerd van een prachtig afgewerkt houtproduct. Bovendien verzorgen wij de montage, plaatsing en het aflakken van uw eindproduct.

“Een opdrachtgever uit Zaandam had de wens om een deur te plaatsen onder zijn schuine dak. Hiervoor waren geen standaardmaten beschikbaar en ik had zelf geen ervaring met machinale houtbewerking. De Jong Aannemersbedrijf hielp mij uit de brand door de deur precies op maat te zagen, waardoor ik mij kon richten op andere zaken. De opdrachtgever en ik waren razend enthousiast!
B. Wiegmans uit Zaandam (Noord-Holland)

Professionele machinale houtbewerkingsmachines

De machinale bewerking van uw zaagopdracht wordt door onze machinaal houtbewerkers handmatig uitgevoerd met hoogwaardige houtbewerkingsmachines, zagen en vlakbanken. Wij maken bijvoorbeeld gebruik van pennenbanken, schaafmachines, freesmachines en inkroosmachines.

Houtbewerkingsmachines met de hand bestuurd

Ons machinepark is volledig ingericht op klassieke ambacht. Alle houtbewerkingsmachines worden met de hand bestuurd. Wij maken in geen geval gebruik van computergestuurde zaagmachines. Het proces van halffabricaat tot eindproduct gebeurt dus altijd onder het toeziend oog van een ervaren machinaal houtbewerker.

Bent u op zoek naar een professionele machinaal houtbewerker die u kan helpen met het realiseren van een eindproduct van hoge kwaliteit? Dan neemt u direct contact met ons op.

020 643 2753 06-55326180

Wij bewerken alle houtsoorten

Onze timmermannen kunnen iedere houtsoort machinaal bewerken. Populaire houtsoorten zijn beuken- en eikenhout, waarmee wij meubels, keukens en kasten op maat maken.

Beukenhout

Beukenhout is een zeer goed te bewerken houtsoort. Beukenhout wordt veel gebruikt voor eettafels en stoelen voor binnen.

Eikenhout

Eikenhout is een duurzame en sterke houtsoort. De veelzijdigheid van eikenhout zorgt ervoor dat deze houtsoort zowel binnen als buiten kan worden gebruikt.

Houtwerking projecten

In onze werkplaats in Amstelveen hebben wij een houten keuken vervaardigd. Na onze houtbewerking kon de keuken worden opgeleverd. Ons montageteam heeft later de keuken geplaatst. Een tevreden klant!

 

“Jan de Jong heeft ons zeer blij gemaakt door een handgemaakt dressoir voor ons op te leveren in Amstelveen. Wij leverden de houtsoorten aan en het houtbewerkingsteam heeft er een schitterend eindproduct van gemaakt. Top!”
Familie Groen uit Amstelveen (Noord-Holland)

Hout laten zagen of frezen

Hout kan bewerkt worden tot de meest prachtige dingen. Het is alleen wel wat lastig wanneer u niet over een machinaal houtbewerker beschikt. De houtbewerkers van De Jong Aannemersbedrijf zagen en frezen hout op maat voor u. Met onze jarenlange ervaring kunnen we alle houten plaatmaterialen op elke mogelijke manier bewerken: zagen, frezen en boren.  Ook kunnen we de mooiste designs frezen. De kosten voor hout op maat laten zagen of frezen hangt af van het type hout, hoe groot het is en de benodigde handelingen en aantallen. We bespreken van tevoren met u de prijs, zodat u niet voor vervelende verassingen komt te staan.

Houtbewerker voor binnen én buiten Amstelveen

De Jong Aannemersbedrijf is gevestigd in Amstelveen aan de Oude Karselaan 101. Echter, ons werkgebied als machinaal houtbewerker is groter dan alleen Amstelveen. Recent hebben wij ook projecten uitgevoerd voor klanten uit Amsterdam, Zaandam en Haarlem die speciaal naar Amstelveen kwamen voor een degelijk eindproduct op maat. Onze deskundige machinaal houtbewerkers hielpen hen met het zagen, frezen, schaven en schuren van diverse soorten hout.

De Jong Aannemersbedrijf: allround en betrouwbaar

Al ruim 84 jaar is De Jong Aannemersbedrijf actief in in Amstelveen. We realiseren de meest uiteenlopende projecten, van een dakkapel tot uitbouw en van een eettafel op maat tot het verhelpen van lekkages. Met onze liefde voor het vak, ambacht, ervaring, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid ronden we elk project succesvol af. Elk project voeren we geheel volgens de wensen van de klant uit. We nemen dan ook goed de tijd om eerst wensen in kaart te brengen, voordat we met een project beginnen. Naast het inhuren van onze houtbewerkers, bieden we onder andere ook de volgende diensten aan:

Contact

Wij helpen u graag met het creëren van een houtproduct op maat. Bent u op zoek naar een machinaal houtbewerker? Neem voor een offerte contact op via 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook gebruikmaken van het onderstaande contactformulier.

Ook voor andere klussen kunt u terecht bij De Jong Aannemersbedrijf. Als klussenbedrijf en timmerman zijn wij vooral actief in de omgeving van Amstelveen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst