Inbraakschade repareren

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen repareert snel en professioneel inbraakschade aan uw woning. Wij repareren inbraakschade aan deuren, ramen en puien van zowel hout, aluminium als kunststof. Bel ons direct en laat zo snel mogelijk uw inbraakschade repareren. Voor gewone reparaties of vragen kunt u ook ons contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

  • Altijd vooraf een overzichtelijke prijsopgaaf.
  • Meer dan 80 jaar ervaring, ambacht en vakkennis.
  • Wij repareren alle vormen van inbraakschade.

020 643 2753 06-55326180

Kosten en verzekering

De kosten van de reparatie zijn afhankelijk van de hoeveelheid schade en het materiaal dat gebruikt wordt. Wij bieden u een overzichtelijke en gespecificeerde factuur. Inbraakschade wordt doorgaans gedekt door uw opstalverzekering. Met deze verzekering wordt de schade aan uw huis en aan het interieur dat vastzit aan het huis vergoed. Gestolen spullen vallen onder uw inboedelverzekering. Voor beide verzekeringen is het noodzakelijk dat u aangifte doet bij de politie. Raadpleeg uw verzekeringsmaatschappij voor informatie over uw dekking.

Spoedreparatie bij inbraakschade

Bij inbraak doet u altijd eerst aangifte bij de politie. Deze komt de schade vaak controleren. Vervolgens kunt u contact opnemen met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf voor een gewone reparatie of een noodreparatie. Wij geven u direct de juiste hersteloplossing. Als er ’s avonds of ’s nachts wordt ingebroken, biedt een noodreparatie een snelle en tijdelijke oplossing zodat u weer veilig en met een gerust hart kunt slapen. De volgende dag voeren we de volledige reparatie uit met duurzame en hoogwaardige materialen om uw huis weer in oude staat terug te brengen. We laten uw woning uiteraard weer netjes achter. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft al meer dan 80 jaar ervaring met het herstellen van schade aan woningen in en rondom Amstelveen.

Contact met De Jong Timmerman- en Aannemersbedrijf

Heeft u vragen over het repareren van inbraakschade of heeft u snel hulp nodig bij inbraakschade? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 020 643 2753 en 06-55326180. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst