Aanbouw Amstelveen

Wanneer u van plan bent een aanbouw te laten realiseren in de omgeving van Amstelveen dan kunt u vertrouwen op het vakwerk van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Al 84 jaar zijn we de ideale partner voor onderhoud, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw voor verrassend lage prijzen.

Een aanbouw realiseren tegen een lage prijs

Als u een aanbouw wilt laten realiseren dan bent u gebaat bij een duidelijk kostenplaatje en daarom hanteren wij een open wijze van calculeren. De bouwactiviteiten en materialen worden apart berekend zodat u van tevoren inzicht heeft in de kosten van uw aanbouw in Amstelveen. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is een gerenommeerd en zeer ervaren aannemersbedrijf in Amstelveen. Naast aanbouw en nieuwbouw realiseren voeren we vele andere projecten in de regio Amstelveen. Bekijk onze referenties.

020 643 2753 06-55326180

Vergunning aanbouw

In veel gevallen heeft u een bouwvergunning nodig voor het realiseren van een aanbouw. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Het is dus belangrijk om van tevoren goed te controleren of uw aanbouw vergunningvrij is of niet. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf adviseert u hier graag over.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een aanbouw in Amstelveen en omgeving? Neem dan contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.