Aanbouw Amstelveen

Wanneer u van plan bent een aanbouw te laten realiseren in de omgeving van Amstelveen dan kunt u vertrouwen op het vakwerk van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Al 84 jaar zijn we de ideale partner voor onderhoud, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw voor verrassend lage prijzen.Doordat we proactief meedenken komt elk project tot een schitterend eindresultaat. Bovendien houden wij u volledig op de hoogte tijdens de verbouwingswerkzaamheden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een aanbouw in Amstelveen te bespreken of een afspraak te maken met een van onze specialisten.

  • Duidelijk kostenplaatje
  • Al meer dan 80 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Enkel ervaren vakmensen

020 643 2753 06-55326180

Een aanbouw in Amstelveen realiseren tegen een lage prijs

Als u een aanbouw wilt laten realiseren dan bent u gebaat bij een duidelijk kostenplaatje en daarom hanteren wij een open wijze van calculeren. De bouwactiviteiten en materialen worden apart berekend zodat u van tevoren inzicht heeft in de kosten van uw aanbouw in Amstelveen. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is een gerenommeerd en zeer ervaren aannemersbedrijf in Amstelveen. Naast aanbouw en nieuwbouw realiseren voeren we vele andere projecten in de regio Amstelveen. Bekijk onze referenties.

Verschil tussen een aanbouw en een uitbouw

Ten onrechte wordt vaak gedacht dat een uitbouw en een aanbouw hetzelfde zijn. Ondanks dat de kosten vaak vergelijkbaar zijn, beide een ruimte aan het huis toevoegen en gebouwd worden op eigen grond, zijn er wel degelijk verschillen tussen deze twee. Een aanbouw wordt voor andere doeleinden gebruikt dan een uitbouw. Bij een uitbouw gaat het specifiek om een al bestaande ruimte te vergroten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld uw woonkamer, keuken, erker, garage of eetkamer. We maken dus geen nieuwe constructie aan het huis. Een aanbouwis echt een nieuwe constructie aan uw woning: een losse ruimte die aan het huis wordt toegevoegd. Voorbeelden van een aanbouw zijn een carport, bijkeuken, serre of garage.

Vergunning aanbouw

In veel gevallen heeft u een bouwvergunning nodig voor het realiseren van een aanbouw. De regels hiervoor verschillen per gemeente. Het is dus belangrijk om van tevoren goed te controleren of uw aanbouw vergunningvrij is of niet. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf adviseert u hier graag over.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een aanbouw in Amstelveen en omgeving? Neem dan contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst