Aanbouw Amstelveen

Wanneer u van plan bent een aanbouw te laten realiseren in de omgeving van Amstelveen dan kunt u vertrouwen op het vakwerk van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Al 84 jaar zijn wij de ideale partner voor onderhoud, verbouwingen, renovatie en nieuwbouw voor verrassend lage prijzen.

Een aanbouw realiseren tegen een lage prijs

Als u een aanbouw wilt laten realiseren dan bent u gebaat bij een duidelijk kostenplaatje en daarom hanteren wij een open wijze van calculeren. De bouwactiviteiten en materialen worden apart berekend zodat u van tevoren inzicht heeft in de kosten van uw aanbouw in Amstelveen. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is een gerenommeerd en zeer ervaren aannemersbedrijf in Amstelveen. Naast aanbouw en nieuwbouw realiseren voeren wij vele andere projectenin de regio Amstelveen. Bekijk onze referenties.

020 643 2753 06-55326180

Contact

Hebt u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een aanbouw in Amstelveen en omgeving? Neem dan contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.