Verbouwen

Bent u uitgekeken op uw woning of een kamer in uw woning? Een verbouwing biedt talloze mogelijkheden om uw huis te vernieuwen, zodat u er nog jaren mee verder kan. Omdat uw woning tijdens de verbouwing bewoond wordt, wilt u dat de werkzaamheden zo snel mogelijk afgerond worden. Zodoende wordt de eventuele overlast tot een minimum beperkt. Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. snappen wij dat u zo kort mogelijk in de puinhoop wilt zitten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een verbouwing efficiënt en nauwkeurig uitvoeren. Bovendien denken wij actief met u mee en houden wij u nauwgezet op de hoogte.

  • Elke klus nemen we aan
  • Al meer dan 83 jaar ervaring
  • Duidelijke en transparante offerte
  • Voordelig en professioneel

020 643 2753 06-55326180

Open wijze van calculeren

Om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. een open wijze van calculeren. Op deze manier kunt u precies zien waaruit de prijs is opgebouwd. In een heldere begroting worden alle bouwactiviteiten en materialen apart genoemd zodat u bij eventuele bezuinigingen snel werkzaamheden kunt wegstrepen.

Verbouwing Galerie Mokum te Amsterdam

Bovenstaande foto's geven een idee van wat er mogelijk is bij De Jong Aannemersbedrijf. In Galerie Mokum in Amsterdam hebben wij het volledige pand verbouwd. Voor de verbouwing was het keukentje van de galerie een rommeltje. Het aanrecht was te klein en er was niet genoeg ruimte om alle glazen en schalen op te bergen. Door de bestaande keuken uit te breiden is er een overzichtelijk geheel ontstaan dat ruimte biedt om mee te werken. Daarnaast hebben wij de oppervlakte van de ruimte vergroot door de meterkast op een stijlvolle wijze weg te werken. Niet alleen is er zo meer oppervlakte ontstaan, maar de kunstzinnige afwerking past optimaal bij het overige interieur.

verbouwing amsterdam

Voor

 
 verbouwing amsterdam

Na

verbouwing amsterdam 

Voor

verbouwing amsterdam

Na

Verbouwing badkamer te Badhoevedorp

Behalve een volledig interieur kunt u er ook voor kiezen om een enkele ruimte, bijvoorbeeld uw badkamer, te laten verbouwen. Door het intensieve gebruik en het hoge vochtgehalte ziet een badkamer er al snel oud uit. Door een verbouwing kunt u er weer jaren mee verder. In deze woning hebben wij de volledige badkamer onder handen genomen. De tegels zijn opnieuw geplaatst, het bad vervangen en ook de wasbakken zijn weer nieuw. Een nieuwe en goed gebouwde badkamer draagt bij aan een stijging van het wooncomfort en stelt u in staat om in een schone omgeving aan uw persoonlijke hygiëne te werken.

verbouwing badkamer verbouwing badkamer

Offerte aanvragen

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van een verbouwing? Neem dan contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst