Voordeur laten maken

Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kunt u professioneel een voordeur op maat laten maken van duurzame materialen en hoogwaardige kwaliteit.

  • Voordeur laten maken door een ervaren specialist
  • Meer dan 80 jaar ervaring
  • Duurzame materialen van de beste kwaliteit
  • Eindeloze mogelijkheden

020 643 2753 06-55326180

Een voordeur laten maken van duurzame materialen en de beste kwaliteit

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf met liefde voor het vak waar u een voordeur van hoge kwaliteit op maat kunt laten maken, dan bent u bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf aan het juiste adres. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een gerenommeerd bouwbedrijf waarbij alles draait om liefde voor het vak, ambachtelijkheid, vakkennis, ervaring en persoonlijke betrokkenheid.

Ervaren specialist voor het maken van voordeuren

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft ruim 80 jaar ervaring in het maken van voordeuren op maat en onze mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. U kunt bij ons een voordeur laten maken van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijzen. Indien gewenst kunnen wij uw op maat gemaakte voordeur voorzien van scharnieren, veiligheidsdeurbeslag, sloten en meerpuntsluitingen.

Meer informatie over het laten maken van een voordeur

Wenst u meer informatie te ontvangen over het laten maken van een voordeur of wilt u een offerte ontvangen? Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens direct contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst