Vochtprobleem huis

Heeft u last van een vochtprobleem in huis, neem dan meteen contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf om het vochtprobleem in uw woning te verhelpen. Wij zijn al 84 jaar actief met onder andere onderhoud, verbouwingen en renovatie en hebben vele jaren ervaring.

Laat een vochtprobleem in huis zo spoedig mogelijk verhelpen

Een vochtprobleem in huis is voor de gewone doe- het- zelver moeilijk op te lossen. Dit komt omdat bij het wegwerken van de lelijke plekken bij een vochtprobleem in huis nog lang niet klaar bent. Het opsporen van de oorzaak is een stuk belangrijker en voor dit soort vakwerk kunt u uitstekend terecht bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Onze vakspecialisten vinden snel de oorzaak van het vochtprobleem in huis en lossen dit tegen een zeer voordelige prijs op. Of het u gaat om een vochtprobleem in huis, een aanbouw, timmerwerk of nieuwbouw, De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is graag uw partner en biedt daarom veel voordelen ten opzichte van andere aannemers. Zo werken wij met een open calculatie zodat u al voor de start van het project precies weet wat het zal kosten om een vochtprobleem in uw huis te verhelpen. En uiteraard zorgen wij ook voor een uitstekend eindresultaat.

Contact

Heeft u een vochtprobleem in huis? Laat dit meteen verhelpen en neem meteen contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 020 643 2753 of 06-55326180. U kunt een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij beantwoorden uw bericht zo spoedig mogelijk.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*