Lekkage in Amstelveen

Wanneer u last heeft van lekkage is het van groot belang dat het lek snel opgespoord en verholpen wordt. Lekkage kan namelijk flinke schade veroorzaken als er te lang wordt gewacht met de reparatie. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen is gespecialiseerd in het opsporen en repareren van lekkages.

  • Dankzij 80 jaar ervaring een begrip in Amstelveen
  • Lekkagedetectie zonder hak- of breekwerk
  • Vooraf inzicht in de kosten

Neem in het geval of vermoeden van lekkage zo snel mogelijk contact op met onze loodgieters in Amstelveen, zodat wij de lekkage snel en vakkundig kunnen repareren.

020 643 2753 06-55326180

Tarieven

Het oplossen en repareren van een lekkage is een gecompliceerde klus. Hierdoor is het lastig om precieze prijsindicaties te geven. De tarieven voor een lekkage zijn bij De Jong Aannemersbedrijf dan ook op aanvraag. Vul voor een offerte op maat het onderstaande contactformulier in. U kunt ook bellen via 020 643 2753 of 06-55326180.

Prijs op aanvraag

Geen hak- en breekwerk dankzij moderne lekkagedetectie

Lekkages komen voor op veel verschillende plekken en het is dan ook niet altijd gemakkelijk om de oorzaak van een waterlekkage te vinden. Lekkages komen meestal voor in de badkamer, kelder, muren, het dak of bij radiatoren, maar kunnen ook op minder voor de hand liggende plekken ontstaan. Het is van groot belang dat een lekkage direct wordt opgespoord, zodat het lek zo snel mogelijk gerepareerd kan worden. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen is gespecialiseerd in lekdetectie en in het repareren van lekkages. Dankzij onze jarenlange ervaring vinden wij de oorzaak van de lekkage in vrijwel alle gevallen zonder hak- of breekwerk. Op die manier blijft de schade zo beperkt mogelijk.

Lekkage voorkomen

Uiteraard geldt in het geval van een lekkage dat voorkomen beter is dan genezen. De beste manier om een lekkage te voorkomen is door uw installatie aan te laten leggen door een erkende en vakbekwame installateur. De installateurs van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen gebruiken hun vakkennis, jarenlange ervaring en degelijke materialen om uw installatie aan te leggen.

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft een vochtdetectie gedaan i.v.m. lekkage in de badkamer. De snelle en professionele expertise gaf duidelijk inzicht waar het euvel zat, hoe het verholpen kon worden en wat de te verwachte kosten waren. - Peter

020 643 2753 06-55326180

Soorten lekkage

In het geval van een lekkage is het belangrijk om allereerst vast te stellen wat de oorzaak is van de lekkage. Hieronder kunt u lezen wat de meest voorkomende vormen van lekkage zijn en waar deze plaatsvinden.

Lekkage dak

Daklekkage is één van de meest voorkomende soorten lekkages en komt vooral voor bij oude huizen en panden. De oorzaak ligt vaak bij weersomstandigheden in combinatie met losliggende dakpannen of een dakgoot die niet goed meer functioneert. Wanneer u last heeft van een daklekkage ziet u waarschijnlijk vlekken en kringen op het plafond. Tevens kan uw behang los gaan laten.

Lekkende leidingen

Naast daklekkage zijn ook lekkende leidingen een veel voorkomende oorzaak van lekkage. Dit kan gaan om lekkende leidingen van de cv-ketel of het waterleidingnetwerk, maar nog vaker is de vloerverwarming het probleem. Een lek in de vloerverwarming kan veel schade veroorzaken, zoals vochtplekken in de vloer of de wanden. Bel in geval van lekkende leidingen snel De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen voor een vakkundige reparatie van het lek.

Lekkage in uw badkamer

Een veelvoorkomende reden van lekkage in de badkamer is een slechte ventilatie. Hierdoor kan er vocht blijven staan in de voegen, waarna deze af gaan brokkelen. Ook versleten kitranden zijn een vaak geziene oorzaak van badkamerlekkage. Controleer dus regelmatig de voegen en kitranden in uw badkamer.

Lekkage in de keuken

Net als de badkamer is ook de keuken een plek waar lekkages vaak voorkomen. Verschillende onderdelen in uw keuken kunnen gaan lekken, zoals uw gootsteen of uw vaatwasser. Schakel in geval van lekkage in uw keuken De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in. Wij sturen dan een reparateur die het lek repareert.

Wij zijn erg blij met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Na een zware regenbui kwamen er ineens kringen tevoorschijn in ons plafond. Gelukkig hadden de mannen van de Jong het lek in ons dak snel opgespoord en gerepareerd. - Familie de Groot

Werkwijze van ons aannemersbedrijf in Amstelveen

In het geval van lekkage is het zaak om ze snel mogelijk De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf te bellen. Wij komen bij u langs om de schade op te nemen en de lekkage te detecteren. Vervolgens zullen wij een offerte opstellen. Onze offertes en facturen zijn zo vormgegeven dat u precies kunt zien hoe de prijs is opgebouwd, omdat wij het belangrijk vinden dat u een goed inzicht heeft in de kosten. Vervolgens zullen we de lekkage oplossen en eventuele schade repareren, zodat uw woning of pand weer lekkage en schadevrij is.

Full service aannemersbedrijf

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is een full service aannemersbedrijf. Tevens zijn wij gespecialiseerd in allerlei soorten timmerklussen. U kunt dus ook bij ons terecht voor onder andere de aanbouw van een dakkapel, het plaatsen van kozijnen en het maken van meubilair op maat.

Contact

Neem in het geval van een lekkage contact met ons op door te bellen naar 020 643 2753 of 06-55326180. Wij zijn bereikbaar voor spoedgevallen. Voor minder dringende zaken kunt u ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Het is tevens mogelijk om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen uw bericht zo snel mogelijk beantwoorden.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst