Dakopbouw Amstelveen

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kan voor u een dakopbouw realiseren. Wij plaatsen een dakopbouw met een prachtig eindresultaat tegen lage kosten.

  • Een duidelijke en scherpe offerte
  • Ervaren vakmannen in Amstelveen
  • Resultaat waar u jaren geniet
  • Elke klus pakken we aan

020 643 2753 06-55326180

Een dakopbouw in Amstelveen tegen lage kosten

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf heeft zich gespecialiseerd in het realiseren van een dakopbouw perfect aansluitend op uw woning tegen zeer lage kosten. Met de dakopbouw van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kunt u tegen lage kosten veel ruimtewinst behalen. De dakopbouw wordt door ons tegen lage kosten exact op maat gemaakt, sluit perfect aan op uw woning, is gemaakt van duurzame materialen en kwalitatief zeer hoogwaardig en wordt bovendien gemaakt door gedreven vakmensen. Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kan een dakopbouw tegen lage kosten exact naar wens worden gemaakt. Als u een dakopbouw wilt laten realiseren, dan bent u gebaat bij een duidelijk kostenplaatje en daarom hanteren wij een open wijze van calculeren.

Contact

Wenst u meer informatie te ontvangen of een offerte aan te vragen omtrent de kosten voor een dakopbouw, neem dan snel contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst