Timmerman Amstelveen

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend!

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf uit Amstelveen staat al 84 jaar garant voor kwaliteit. Door de jaren heen hebben wij de meest uiteenlopende klussen tot een goed einde gebracht. Wij denken actief met u mee om de ideale oplossing voor uw situatie te bedenken en nemen u mee in elke stap van het proces. Zo is altijd voor u duidelijk waar wij mee bezig zijn.

  • Een duidelijke offerte
  • Ervaren timmermannen in Amstelveen
  • Resultaat waar u nog jaren van kunt genieten
  • Elke klus pakken wij aan

020 643 2753 06-55326180

U weet altijd waar u aan toe bent

Deze werkwijze van onze timmermannen komt ook terug in onze manier van factureren. Wij vinden het heel belangrijk dat u weet waar u aan toe bent. Onze offerte is zo gemaakt dat u precies kunt zien hoe de prijs is opgebouwd. Alle bouwactiviteiten en gebruikte materialen worden apart van elkaar genoemd. Mocht de prijs hoger uitvallen dan uw budget toelaat, dan kunnen er eenvoudig werkzaamheden worden weggestreept.

Voorbeelden van timmerklussen in Amstelveen

Door onze jarenlange ervaring kunt u een beroep op ons doen voor allerlei soorten timmerwerk. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Kozijnen op maat

Perfect passende kozijnen op maat worden in onze eigen werkplaats in Amstelveen gemaakt door ervaren timmermannen. We gebruiken alleen hout van hoge kwaliteit, waardoor onze kozijnen lang mee gaan. Elk kozijn wordt met de hand gemaakt, waardoor u verzekerd bent van maatwerk. Onze ervaren timmermannen zorgen ervoor dat uw kozijn onderhoudsvriendelijk is en in de kleur wordt geverfd die past bij uw woning.

      

Meubel restauratie

Restauratie van een honderd jaar oud bed. Dit bed lag volledig in stukken. Onze timmermannen zijn ermee aan de slag gegaan en het bed in oude glorie hersteld. Het restaureren van oude houten meubelen is in veel gevallen veel goedkoper dan een nieuw meubelstuk kopen. Door onze ervaring hebben wij de kennis en de vaardigheden in huis om uw oude meubelen volledig op te knappen, zodat u er nog jaren mee verder kan.

      

Houtrot verwijderen

De houten onderdelen van uw huis zijn kwetsbaar voor houtrot, dat het hout sterk verzwakt en de draagkracht verminderd. Het opsporen en oplossen van houtrot is werk waar wij veel ervaring mee hebben. De timmermannen van De Jong komen graag persoonlijk bij u langs om de omvang van de schade vast te stellen en de aangetaste houtdelen te vervangen waar nodig.

      

Timmermannen van De Jong Aannemersbedrijf in Amstelveen

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de klussen die onze timmermannen in Amstelveen voor u kunnen uitvoeren? Heeft u interesse in wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ruim 300 klanten gingen u voor.

020 643 2753 06-55326180

Oude Karselaan 101
1182 CP Amstelveen

Telefoon: 020-6432753

Mobiel: 06-55326180

Fax: 020 647 2954

E: info@dejongaannemersbedrijf.nl 

KvK: te Amsterdam 33.218.019

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst