Projecten

Bij De Jong Aannemersbedrijf zijn we trots op ons afgeleverde werk. Wij geven u dan ook graag een impressie van de resultaten die onze werkzaamheden hebben opgeleverd. Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van bijvoorbeeld renovaties, restauraties en onderhoud door ons uitgevoerd.

Renovatie van een schuur in Amstelveen

Deze oude schuur hebben we vervangen door een uitbouw over twee verdiepingen aan de Tulpenburg te Amstelveen.

Gevelonderhoud in Amstelveen

In de onderstaande foto’s ziet u het proces van gevelonderhoud aan een huis aan de Eikenrodelaan te Amstelveen. De klant vond de bruine kleur van zijn gevel niet mooi. We hebben de gevel achter en voor bekleed met antraciet grijs Keralit.

Restauratie historische balkons Marnixkade

Op de Marnixkade 113 in Amsterdam hebben we de balkons gerestaureerd. De eerste foto's zijn van hoe we het aantroffen. Heel veel delen waren in de loop der tijd op een onprofessionele manier vervangen, waarmee veel details waren vernietigd. Wij hebben de nog overgebleven originele delen losgehaald en op de werkplaats gekopieerd.

Vervolgens hebben we de balkons weer in oude glorie hersteld. Alle zichtbare delen lijstwerk, hekken, balusters, plafonds en aftimmerwerk zijn door ons vervangen.

Uitbreiding keuken in Amsterdam

De bewoner van deze woning aan de Kanaalstraat in Amsterdam is zeer gehecht aan zijn karakteristieke keuken. Voor de uitbreiding van zijn keuken met een kookeiland heeft hij ons benaderd.

Het ontwerp en tekenwerk is door ons verzorgd. Vervolgens is deze keuken in de werkplaats aan de Oude Karselaan in Amstelveen gefabriceerd. Daarna is de keuken door ons montageteam gemonteerd.

Bij gesloten laden is het aanzicht gelijk aan de draaideuren van de bestaande ouderwetse keuken. Echter, we hebben het gebruikersgemak van een moderne keuken verhoogd doordat het geheel voorzien is van soft close laden en binnen laden.