Eettafel op maat laten maken

Bent u op zoek naar een eettafel en gaat uw voorkeur uit naar een ronde, vierkante, ovalen of uitschuifbare eettafel, bij ons kunt u ieder type eettafel op maat laten maken.

  • Snel, vakkundig en volledig op maat
  • Oneindig veel keuze in materialen
  • Ieder type eettafel moeglijk

020 643 2753 06-55326180

Een unieke eettafel op maat laten maken

Bij De Jong Timmer-en Aannemersbedrijf kunt u iedere gewenste eettafel op maat laten maken. Onze keuze in materialen, kleuren en afwerkingen is nagenoeg onbeperkt, zodat u bij ons zonder twijfel de eettafel van uw dromen op maat kunt laten maken. Onze gedreven en ambitieuze vakmensen hebben ruim 80 jaar ervaring in het op maat maken van eettafels zodat u verzekerd bent van een prachtig eindresultaat. Bovendien kunnen zij u een betrouwbaar en deskundig advies geven bij het op maat laten maken van uw eettafel of ander meubilair.

Aan de hand van al uw wensen, kunnen wij vrijblijvend een ontwerp voor u maken. Neem meteen contact met ons op en ontdek alle mogelijkheden voor het laten maken van een unieke en duurzame meubels op maat.

Contact

Wilt u een mooie, unieke en betaalbare eettafel op maat laten maken, neem dan meteen contact met ons op voor meer informatie of het ontvangen van een offerte. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180.

 U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst