Verbouwingen Amstelveen

Een verbouwing biedt talloze mogelijkheden om uw huis in Amstelveen te vernieuwen, zodat u er nog jaren plezier van heeft. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij een verbouwing efficiënt en nauwkeurig uitvoeren, zodat overlast tot een minimum wordt beperkt. U kunt dus altijd in uw huis blijven tijdens de werkzaamheden. Laat uw huis verbouwen door De Jong Aannemersbedrijf en profiteer van:

  • Eerlijke en vrijblijvende offerte
  • Bewoonbare woning tijdens verbouwing
  • Altijd volledig inzicht in de kosten
  • Familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring

Wij denken actief met u mee om tot een schitterend eindresultaat te komen. Tijdens de verbouwingswerkzaamheden houden wij u volledig op de hoogte van de status. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken met een van onze specialisten.

020 643 2753 06-55326180

Afgeronde verbouwprojecten in regio Amstelveen

De Jong Aannemersbedrijf heeft meer dan 80 jaar ervaring in het verbouwen van woningen en bedrijfspanden in de regio van Amstelveen. In deze periode hebben we duizenden klanten kunnen verblijden met afgeronde projecten aan onder andere:

Wij geven graag openheid in de kwaliteit die wij leveren. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van afgeronde verbouwingen in de regio van Amstelveen. Bekijk ook alle andere afgeronde projecten.

Verbouwing Galerie Mokum te Amsterdam

De onderstaande foto's geven een idee van wat er mogelijk is bij De Jong Aannemersbedrijf. In Galerie Mokum in Amsterdam hebben wij het volledige pand verbouwd. Voor de verbouwing was het keukentje van de galerie een rommeltje. Het aanrecht was te klein en er was niet genoeg ruimte om alle glazen en schalen op te bergen. Door de bestaande keuken uit te breiden is er een overzichtelijk geheel ontstaan dat ruimte biedt om mee te werken. Daarnaast hebben wij de oppervlakte van de ruimte vergroot door de meterkast op een stijlvolle wijze weg te werken. Niet alleen is er zo meer oppervlakte ontstaan, maar de kunstzinnige afwerking past optimaal bij de rest van het interieur.

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

Verbouwde badkamer te Badhoevedorp

Behalve een volledig interieur kunt u er ook voor kiezen om een enkele ruimte, bijvoorbeeld uw badkamer, te laten verbouwen. Door het intensieve gebruik en het hoge vochtgehalte ziet een badkamer er al snel oud uit. Door een verbouwing kunt u er weer jaren mee verder. In deze woning hebben wij de volledige badkamer onder handen genomen. De tegels zijn opnieuw geplaatst, het bad is vervangen en ook de wasbakken zijn weer nieuw. Een nieuwe en goed gebouwde badkamer draagt bij aan een stijging van het wooncomfort en stelt u in staat om in een schone omgeving aan uw persoonlijke hygiëne te werken.

verbouwing badkamer      verbouwing badkamer

Kosten van een verbouwing

Om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. een open wijze van calculeren. Op deze manier kunt u precies zien waaruit de prijs is opgebouwd. In een heldere begroting worden alle bouwactiviteiten en materialen apart genoemd, zodat u bij eventuele bezuinigingen snel werkzaamheden kunt wegstrepen. De offerte betreft altijd maatwerk. Neem voor een vrijblijvende offerte op maat contact op via het contactformulier.

020 643 2753 06-55326180

Moet ik een vergunning aanvragen?

In sommige gevallen moet er een vergunning worden aangevraagd voor het uitvoeren van een verbouwing, de zogenaamde omgevingsvergunning. Voor een aantal verbouwingen heeft u geen vergunning nodig, waaronder:

  • Het plaatsen van dakkapellen en bijgebouwen aan de achterkant van uw woning
  • Het plaatsen van een dakterras, zonwering en rolluiken

Wij nemen u alle zorgen met betrekking tot een eventuele vergunning uit handen. U hoeft zich hier dus niet druk over te maken. Wij raden altijd wel aan om voor de verbouwing contact op te nemen met uw buren, zodat het verbouwingsproces soepel verloopt.

Informatie over het verbouwen van uw woning of bedrijfspand

Wij helpen u graag met een verbouwing op maat in Amstelveen. Neem voor een vrijblijvende offerte op maat of vragen over de mogelijkheden contact op met De Jong Aannemersbedrijf.

020 643 2753 06-55326180

De Jong Aannemersbedrijf B.V.
Oude Karselaan 101
1182 CP Amstelveen

Telefoonnummer: 020-6432753

Mobiel: 06-55326180

Fax: 020-6432753

E: info@dejongaannemersbedrijf.nl

KvK: te Amsterdam 33.218.019

Contactformulier

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst