Dakkapellen Amstelveen

Een dakkapel of een dakopbouw op uw woning in Amstelveen is de ideale manier om meer leefruimte te creëren en uw bovenverdieping optimaal te benutten. De vergrote ruimte geeft u allerlei extra mogelijkheden: maak een extra slaapkamer of richt de zolder in als een hobbykamer of kantoor. Daarnaast zorgt het plaatsen van een dakkapel ervoor dat uw woning in waarde stijgt. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is de specialist voor het plaatsen van dakkapellen in Amstelveen. U bent bij ons verzekerd van:

  • Een dakkapel die in 1 dag geplaatst is
  • Materialen van topkwaliteit
  • Voordelig geprijsd
  • Professionele plaatsing
  • Duidelijke offerte
  • Persoonlijke betrokkenheid

020 643 2753 06-55326180

Dakkapel op uw woning

We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn van een dakkapel op uw woning in Amstelveen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u optimaal te adviseren over de meest geschikte dakkapel voor uw huis. Onze offerte is opgebouwd uit heldere prijzen voor alle bouwactiviteiten. We geven u in de prijsopgave meerdere opties voor de afwerking van uw dakkapel. Denk daarbij aan het plaatsen van dakbedekking. U bepaalt uiteraard zelf welke opties we daadwerkelijk toevoegen.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of wilt u advies over het laten plaatsen van een dakkapel op uw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar onderstaande telefoonnummers of vul ons contactformulier in.

dakkapel Amstelveen dakkapel amstelveen

Laat een dakkapel plaatsen in Amstelveen

U kunt in Amstelveen voor een voordelige prijs een dakkapel laten plaatsen. Het is moeilijk om een exacte prijs te noemen, omdat de totaalprijs afhankelijk is van vele factoren. Allereerst kijken we bij het vaststellen van de prijs naar de afmetingen van de dakkapel. Voor een grote dakkapel ligt de prijs hoger dan een kleinere variant. Daarnaast is ook de keuze van het materiaal een factor waar we rekening mee houden. De ene materiaalsoort is goedkoper dan de andere. Bent u benieuwd naar de kosten van een dakkapel op uw woning? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf.

020 643 2753 06-55326180

Het team heeft een dakkapel bij ons geplaatst. Het werk is erg professioneel uitgevoerd en we zijn daarom heel erg tevreden over het resultaat. In de toekomst maken wij zeker weer gebruik van de diensten van Jan. Dhr. Visser uit Amstelveen

Voordelen van een dakkapel op uw woning in Amstelveen

Een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Amstelveen levert jarenlange voordelen op. We hebben de voordelen van dakkapellen voor u op een rijtje gezet:

Meer licht dankzij een dakkapel

Een dakkapel met ramen zorgt ervoor dat u veel meer lichtinval heeft op uw bovenverdieping. Hiermee tovert u een donkere en sombere zolder om tot een open en lichte leefruimte.

Een woning met meerwaarde

De uitbreiding van uw woning zorgt ervoor dat de waarde van het huis stijgt. Niet alleen de zolder wordt groter, maar uw hele woning. U kunt daardoor een hogere verkoopprijs hanteren wanneer u besluit om uw woning ooit te verkopen.

Een dakkapel in de stijl van uw woning

We houden bij het plaatsen van een dakkapel rekening met uw wensen en de stijl van uw woning. Onze specialisten maken gebruik van passende kleuren en materialen zodat het lijkt alsof de dakkapel er altijd al was. Samen met u bekijken we welke materialen geschikt zijn en welke kleur de dakkapel krijgt.

Wat een fijne aannemer. Er werd duidelijk gecommuniceerd over de mogelijkheden en de prijzen van mijn nieuwe dakkapel. Ik merkte aan alles dat er maatwerk werd afgeleverd en mijn dakkapel is prachtig. Mevrouw Oosterbaan uit Amstelveen

Keuze uit verschillende dakkapellen

Houten dakkapel

Een houten dakkapel geeft uw woning in Amstelveen een unieke en natuurlijke uitstraling. Dit type dakkapel is met name geschikt voor oudere woningen, maar ook voor nieuwbouwwoningen is een houten dakkapel een passende optie. We maken de dakkapel van de beste kwaliteit hout.

Kunststof dakkapel

Kunststof dakkapellen worden steeds populairder, ook in Amstelveen. Dit is vanwege de gunstige eigenschappen van dit type dakkapel. Kunststof kent een hoge isolatiewaarde, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Daarnaast is kunststof onderhoudsvriendelijk en weersbestendig.

Prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is vooraf geproduceerd in een fabriek of een werkplaats. Daardoor hoeft de dakkapel alleen nog gemonteerd en vastgezet te worden. In de meeste gevallen gaat het om een kunststof model. Prefab dakkapellen zijn om deze redenen goedkoper om te plaatsen.

Dakkapel op maat

Wanneer u een unieke dakkapel wilt laten plaatsen, is een dakkapel op maat een ideale optie. Onze specialisten bouwen in Amstelveen de dakkapel ter plekke op. Mogelijkheden zijn onder andere een dakkapel met een puntdak, een extra grote dakkapel of een variant in de vorm van een driehoek.

020 643 2753 06-55326180

Complete service door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V.

Onze service bestaat niet alleen uit het plaatsen van de dakkapel; we zijn u graag tijdens het gehele proces van dienst. Dat houdt in dat we helpen om uw plannen in goede banen te leiden. We bekijken uw woning en voorzien u van een persoonlijk en een op maat gemaakt advies over een geschikte dakkapel. Nadat alles geregeld is en de dakkapel geproduceerd is, komen we bij u langs om de dakkapel te plaatsen. De specialisten van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf plaatsen in de meeste gevallen uw dakkapel binnen een dag. Van tevoren communiceert ons team helder over eventuele uitloop van de werkzaamheden.

Onze andere diensten in Amstelveen

Het is mogelijk om de plaatsing van uw dakkapel te combineren met andere diensten van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Kies ervoor om bijpassende kozijnen op maat te laten plaatsen of schakel ons in wanneer er een vochtprobleem of lekkage ontstaat in uw woning in Amstelveen. Uiteraard is voorkomen beter dan genezen, daarom zorgen wij ervoor dat de dakkapel goed afgewerkt en afgetimmerd is aan de binnenkant.

Vraag een offerte aan voor uw dakkapel

Heeft u vragen over het plaatsen van een dakkapel of wilt u een offerte aanvragen voor een dakkapel op uw woning in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 020 643 2753 en 06-55326180. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst