Uitbouw Amstelveen

De Jong Aannemersbedrijf uit Amstelveen is dé specialist voor het realiseren van een uitbouw. Komt u ruimte tekort in uw woning of wilt u gewoon wat ruimer wonen? Dan is een uitbouw de perfecte oplossing. We hebben al meer dan 80 jaar ervaring als timmerbedrijf en aannemer, waardoor we veel ervaring hebben met onder andere verbouwingen, maatwerk, dakkapellen en het realiseren van aan- en uitbouwprojecten. Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons.

  • Altijd een duidelijk overzicht van de kosten
  • Ruim 85 jaar ervaring
  • Vrijblijvend advies en een offerte op maat
  • We werken uitsluitend met ervaren en professionele vakmensen

020 643 2753 06-55326180

Uitbouw laten maken door De Jong Aannemersbedrijf

Voor het realiseren van een uitbouw in Amstelveen wilt u natuurlijk een zeer vakbekwaam en ervaren bouwbedrijf inschakelen. Bij De Jong Aannemersbedrijf verzekeren we u graag van de meest professionele bouwprojecten, de beste service en de voordeligste prijzen. Bekijk ook eens onze eerder gerealiseerde projecten voor inspiratie en voorbeelden en de testimonials en referenties voor de ervaringen van onze tevreden klanten.

Wat is een uitbouw?

Een uitbouw vergroot een bestaande ruimte van uw woning door de buitenmuren te verplaatsen. Veel woningeigenaren kiezen ervoor om de keuken of woonkamer uit te breiden door middel van een uitbouw.

Een uitbouw wordt regelmatig verward met een aanbouw, omdat ze veel overeenkomsten hebben. Toch zijn het twee verschillende projecten voor het uitbreiden van uw woonruimte. Met een aanbouw voegt u namelijk een extra ruimte toe aan uw huis, zoals een garage, bijkeuken of extra slaapkamer.

Wat kost een uitbouw?

De kosten van een uitbouw hangen af van uw persoonlijke wensen en de mogelijkheden. Zo is de prijs afhankelijk van onder andere de grootte, locatie en soort van de uitbouw. Ook spelen factoren zoals muurisolatie, elektriciteit, ramen en deuren een rol in de kosten van een uitbouw.

Wilt u meer weten over de kosten van een uitbouw of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande buttons of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de prijsopgave te bespreken.

020 643 2753 06-55326180

Heb ik een vergunning nodig voor een uitbouw?

In sommige gevallen heeft u een vergunning nodig voor het uitbouwen van uw woning. U bent hiervan uitgezonderd wanneer de uitbouw maximaal 2,5 meter diep en 4 meter hoog is. We adviseren u om zo snel mogelijk een vergunning aan te vragen, zodat het project geen vertraging oploopt en het papierwerk op tijd geregeld is.

Offerte aanvragen? Neem contact op

Voor meer informatie over een uitbouw in Amstelveen of een van onze andere projecten neemt u eenvoudig via 020 643 2753, 06 5532 6180 of info@dejongaannemersbedrijf.nl contact met ons op. Vertel ons uw wensen, voorkeuren en de details van uw woning en we stellen kosteloos een vrijblijvende offerte voor u op. Schakel ons ook in voor andere projecten, zoals een dakopbouw, kozijnen plaatsen, inbraakschade repareren, aankoopkeuringen, bouwkundig rapport opstellen en complete verbouwingen.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst