Raam op maat laten maken

Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kunt u professioneel een raam op maat laten maken. Hierbij gebruik we kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect eindresultaat. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een offerte.

  • Raam in elke maat
  • Vakkundige inmeting
  • Duidelijke en inzichtelijke offerte
  • Materialen van hoogwaardige kwaliteit

020 643 2753 06-55326180

Voordelig een raam laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf met liefde voor het vak waar u een raam op maat kunt laten maken? Dan bent u bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf aan het goede adres. Wanneer u een raam op maat wilt laten maken dan zijn er veel mogelijkheden. Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het maken van de juiste keuze en voorzien u van een professioneel advies. We kunnen tevens een raam leveren in alle standaard maten.

We komen het raam bij u thuis inmeten, zodat u verzekerd bent van een professioneel eindresultaat. We hanteren een open wijze van calculeren om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden voor het laten maken van een raam. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Ramen op maat in Amstelveen

Omdat elk huis anders is, zijn de meeste ramen maatwerk. Een raam komt immers pas tot zijn recht als het precies past in het kozijn. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen heeft ruim tachtig jaar ervaring in het maken en plaatsen van ramen en garandeert u van een perfect eindresultaat. Om uw ramen te laten maken, volgt u de volgende stappen:

1. Bespreken van uw wensen

Neem contact op met de specialisten van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. We zijn bereikbaar voor professioneel advies voor een raam op maat

2. Inmeten

Doordat we vakkundig bij u thuis inmeten, zijn de exacte afmetingen, benodigde materialen en kosten direct inzichtelijk.

3. Offerte op maat

U ontvangt een offerte op maat, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

4. Plaatsen van uw raam op maat

We komen bij u thuis in Amstelveen en omgeving en plaatsen uw ramen vakkundig. Onze specialisten voeren een controle uit, zodat we altijd een perfect eindresultaat realiseren.

Raamkozijn op maat

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is ook uw specialist voor raamkozijnen op maat. We hebben houten, aluminium en kunststof kozijnen voor zowel binnen als buiten. Het is mogelijk om een raamkozijn inclusief raam door ons te laten maken. Meer informatie over de kozijnen leest u op de pagina kozijnen op maat.

Vragen over het laten maken van ramen?

Wilt u meer informatie over een raam op maat laten maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 020 643 2753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst