Raam op maat laten maken

Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf kunt u professioneel een raam op maat laten maken. Hierbij maken wij van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Op deze manier bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Voordelig een raam op maat laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf met liefde voor het vak waar u een raam op maat kunt laten maken, dan bent u bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf aan het goede adres. U kunt bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf een raam op maat laten maken voor iedere woning. De keuze voor een raam op maat laten maken is heel divers onze ervaren vakmensen adviseren u graag bij het maken van een juiste keuze. Naast het maken van een raam op maat, kunnen wij tevens een raam leveren in alle standaard maten. Wij komen het raam bij u thuis inmeten, zodat u verzekerd bent van een professioneel eindresultaat. Wij hanteren een open wijze van calculeren om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden voor het op maat laten maken van een raam. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Contact

Wilt u meer informatie over een raam op maat laten maken of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 020 643 2753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*