Klusbedrijf Amstelveen

De Jong Aannemersbedrijf is een ervaren klusbedrijf in Amstelveen dat breed inzetbaar is. Al 84 jaar lang brengen wij de meest uiteenlopende klussen tot een goed einde. Regelmatig worden wij gevraagd om klussen uit te voeren waarbij de vorige aannemer geen goed werk heeft verricht. Bij De Jong Aannemersbedrijf hoeft u hier geen zorgen om te maken. Wanneer wij een klus aanpakken, dan geniet u nog jaren van het resultaat. Onze werkwijze kenmerkt zich door actief met u mee te denken zodat het eindresultaat volledig naar wens is. Door onze jarenlange ervaring pakken wij iedere klus met enthousiasme aan. Profiteer bij De Jong Aannemersbedrijf van de volgende voordelen:

  • Een duidelijke offerte
  • Ervaren vakmensen
  • Resultaat waar u jaren van geniet
  • We nemen elke klus aan

020 643 2753 06-55326180

Open wijze van calculeren

Om de klant een duidelijk inzicht in de kosten te bieden, hanteert Aannemersbedrijf De Jong een open wijze van calculeren. Op deze manier ziet u precies waaruit de prijs is opgebouwd. In een heldere begroting specificeren we alle bouwactiviteiten en materialen apart, zodat u bij eventuele bezuinigingen werkzaamheden kunt wegstrepen.

Voorbeelden van klussen in Amstelveen

Renovatie dakkapel

Bij een woning in Amstelveen voldeed de door een andere aannemer gebouwde dakkapel niet meer. In overleg hebben wij de buitenschil van de dakkapel volledig vervangen. Hierbij hebben we rekening gehouden met het uiterlijk van de woning en de wensen van de bewoner. Met de nieuwe buitenkant van de dakkapel geniet de klant jarenlang van een onderhoudsarme dakkapel.      

verbouwing dakkapel      verbouwing dakkapel

Nieuwe dakkapel

Een dakkapel is een eenvoudige manier om de bruikbare vloeroppervlak van uw bovenverdieping te vergroten. De ruimte op de bovenverdieping is door een schuin aflopend dak namelijk vaak beperkt. Met een dakkapel creëert u meer leefruimte en maakt u optimaal gebruik van de bovenste verdieping. Bij deze woning in Amstelveen hebben wij bij het plaatsen van de dakkapel rekening gehouden met de stijl van de woning. De grote ramen zorgen bovendien voor veel meer lichtinval.

dakkapel amstelveen      dakkapel amstelveen

Verbouwing

Bij deze galerie in Amsterdam hebben we het interieur onder handen genomen. Door de stoppenkast mooi weg te werken is er meer werkoppervlakte ontstaan. Bovendien geeft de afwerking een mooi passend resultaat in een omgeving waar kunstobjecten zijn te bewonderen. Behalve de stoppenkast is ook het keukentje opgeknapt. Door het uitbreiden van het keukenblad is er meer ruimte en maakt het geheel een minder rommelige indruk. Ook werden er schappen geplaatst waar schaaltjes en glazen geplaatst kunnen worden.

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

Serre

Een serre of uitbouw is een goede manier om meer leefruimte en lichtinval te creëren in uw woning. Voor deze klant in Amstelveen hebben wij een uitbouw gemaakt met een diepte van 3 meter en een dubbele vouwdeur. Hierdoor zijn de woonkamer en tuin meer met elkaar in verbinding. De extra woonruimte kan gebruikt worden voor een zithoek of ruime eettafel.

serre amstelveen      serre amstelveen

Betrouwbaar klusbedrijf in Amstelveen

We zijn al ruim 84 jaar actief in Amstelveen als klusbedrijf voor het realiseren van de meest uiteenlopende projecten. We hebben liefde voor het vak en onze werkwijze wordt gekenmerkt door ambacht, ervaring, vakkennis en persoonlijke betrokkenheid. Bij alle projecten vinden we het belangrijk dat we het geheel volgens de wensen van de klant uitvoeren. Voordat we beginnen met het project, nemen we daarom goed de tijd om alle wensen in kaart te brengen. Lees hieronder meer over onze specialisaties:

Contact met klusbedrijf De Jong

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de klussen die wij voor u kunnen uitvoeren. Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door middel van onderstaande knoppen. Ruim 300 klanten gingen u voor.

020 643 2753 06-55326180

Oude Karselaan 101
1182 CP Amstelveen

Telefoonnummer: 020-6432753
Mobiel: 06-55326180
Fax: 020-6432753
E: info@dejongaannemersbedrijf.nl 
KvK: te Amsterdam 33.218.019

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst