Timmerwerk op maat

Timmerwerk op maat is één van de vele sterke punten van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen.Wij zijn al 84 jaar actief op het gebied van verbouwingen, onderhoud, renovatie en nieuwbouw en hebben in deze periode een schat aan ervaring opgebouwd.

Kies voor timmerwerk op maat en kies voor De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen biedt u een open calculatie van de werkzaamheden. Op deze manier krijgt u een duidelijk inzicht in de kosten van het uit te voeren timmerwerk op maat. Wij kunnen u bovendien voorzien van een aparte raming van de kosten van de arbeid en de kosten van de materialen. Zo weet u zeker dat u nooit voor verrassingen komt te staan. U kunt bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen terecht voor timmerwerk op maat, het realiseren van een aanbouw en onderhouds- en renovatiewerkzaamheden. Bekijk een overzicht van de projecten die wij in de afgelopen periode gerealiseerd hebben.

Contact

Hebt u vragen over timmerwerk op maat? Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch bereiken via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*