Kozijnen op maat

Laat uw kozijn op maat maken door de Jong Aannemersbedrijf. Ontdek meer dan 80 jaar vakmanschap in perfecte maatkozijnen van hout, aluminium of kunststof. Met veel passie en ambacht werken wij iedere dag hard aan het maken van raam- en deurkozijnen, zodat u verzekerd bent van het mooiste eindresultaat.

 • Snel, vakkundig en volledig op maat
 • Inclusief deur of raam mogelijk
 • Zowel binnen- als buitenkozijnen

020 643 2753 06-55326180

Het plaatsen van kozijnen

Het is mogelijk dat uw kozijn niet meer goed isoleert, lek is of niet meer inbraakveilig is. Het kan ook zijn dat u simpelweg een nieuw kozijn wil dat precies aansluit op uw huis. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is gespecialiseerd in het op maat maken van kozijnen. Onze ervaren vakmensen komen de kozijnen bij u thuis inmeten, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Volgens zal het raam snel en vakkundig ingezet worden met materiaal naar keuze. Wij denken met u mee over welk materiaal het beste aansluit bij uw woning.

Houten kozijnen op maat

Geef uw huis een warme en authentieke uitstraling met een raamkozijn, deurkozijn of schuifpui van hout. De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf werkt met hoogwaardig en duurzaam hout en verzekert u van een vakkundig en elegant eindresultaat. Een aantal voordelen van houten kozijnen zijn:

 • Natuurlijk isolatiemateriaal: thermisch en akoestisch
 • Hogere isolatiewaarde dan kunststof
 • Hout is gemakkelijk te verven
 • Warme en authentieke uitstraling

Aluminium kozijnen op maat

Voor een strakke look gaat u voor maatwerk aluminium kozijnen van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. Aluminium is slank en stevig en geeft uw raamkozijn, schuifpui of deurkozijn een uitstraling die perfect past binnen het plaatje van moderne architectuur. Aluminium is:

 • Voorzien van een oxidatielaag: roest niet
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Slank, licht en zeer sterk
 • Passend binnen moderne architectuur

Kunststof kozijnen op maat

Laat de stijl en vorm van uw kozijnen naadloos op uw huis aansluiten met kunststof kozijnen op maat. Kunststof is verkrijgbaar in elke gewenste kleur en heeft daarnaast een enorm lange levensduur. De voordelen van kunststof kozijnen van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf zijn: Stukje tekst voor space

 • Verkrijgbaar in een groot aantal kleuren
 • Geen onderhoud nodig
 • Milieuvriendelijk: Recyclebaar
 • Uitstekend isolatiemateriaal

Maatwerk kozijnen van de beste kwaliteit tegen lage prijzen

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf met liefde voor het vak waar u kwalitatief hoogwaardige maatwerk kozijnen kunt bestellen? Neem dan meteen contact op met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf. We leveren maatwerk kozijnen voor ieder type woning tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bovendien garanderen wij een snelle levering en plaatsing. Zo bent u verzekerd van een perfect eindresultaat.

Bekijk ook de mogelijkheden voor het maken van een voordeur op maat op de pagina voordeur laten maken

Breed aanbod kozijnen

Naast maatwerk kozijnen, kunt u bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf terecht voor alle standaard maten kozijnen. Of u nu op zoek bent naar houten, aluminium of kunststof maatwerk kozijnen, onze mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. Wij komen de maatwerk kozijnen bij u thuis inmeten. Om u een duidelijk inzicht in de kosten voor maatwerk kozijnen te bieden, hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf een open wijze van calculeren.

Offerte kozijnen op maat

De kosten van een kozijn op maat zijn afhankelijk van het materiaal en de geleverde werkzaamheden. We maken bijvoorbeeld indien gewenst ook voordeuren of ramen op maat. Om u een duidelijk inzicht in de kosten voor maatwerk kozijnen te bieden, hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf een open wijze van calculeren. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen. We geven u dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor maatwerk kozijnen? Neem contact met ons op. We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180 of stuur een e-mail naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. We beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst

Om deze map te zien dien je marketing-cookies te accepteren.