Meubilair op maat

Wilt u ook unieke meubels in uw woning? Heeft u de perfecte kast gevonden, maar past deze niet in uw woning? De vakmensen van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. kunnen meubels maken die volledig op uw wensen gebaseerd zijn. Samen met u brengen we uw wensen in kaart en ontwerpen wij een meubel dat daar perfect bij aansluit. Door de jaren heen hebben wij al diverse meubelen gemaakt die specifiek gemaakt zijn naar de eisen van onze klanten.

Door de jaren heen hebben wij een klantenkring opgebouwd die met veel plezier gebruik maakt van door ons op maat gemaakt meubilair. Uw meubels laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. betekent:

  • Duurzame meubels
  • Scherpe offerte
  • Geheel naar uw wensen
  • Vakbekwame meubelmakers

020 643 2753 06-55326180

Als u uw meubilair bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. bestelt dan kunt u rekenen op een duidelijke offerte. U weet dus altijd hoeveel u kwijt bent en hoe dit bedrag is opgebouwd.

   

Door een meubel op maat te laten maken weet u zeker dat deze helemaal bij u past. Bovendien heeft u een uniek meubelstuk in huis dat u nergens anders zult vinden. Als u bij ons een offerte aanvraagt, dan komen wij graag bij u langs om te bekijken wat voor meubel geschikt is voor uw situatie.

Meubel op maat geheel naar uw wens

In overleg met u bespreken wij welke kleur en van welk materiaal uw nieuwe meubelstuk gemaakt moet worden. Onze vakbekwame meubelmakers maken vervolgens een ontwerp die wij eerst aan u voorleggen voordat we overgaan tot de bouw van de meubel. Zo bent u er zeker van dat u ook echt het meubelstuk krijgt die u in gedachten heeft. Onze meubels gaan lang mee en geven nog jaren gebruiksgemak.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen voor maatwerk meubilair? Neem contact met ons op. We zijn bereikbaar via telefoonnummer 020-6432753 of 06-55326180 of stuur een e-mail naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. We beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst