Gevels Amstelveen

De gevel is het visitekaartje van uw woning. Een goede gevel geeft uw woning niet alleen een mooi 'gezicht', maar zorgt er ook voor dat vocht en vuil buiten blijven. Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. hebben wij veel ervaring met het onderhoud en het verbouwen van gevels. Van nieuwe kozijnen tot het aanleggen van een serre: voor iedere klus kunt u een beroep doen op De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V.

  • Enkel ervaren vakmannen
  • Onderhoud én verbouwen van gevels
  • Kozijnen in eigen werkplaats gemaakt
  • Voordelig en professioneel

020 643 2753 06-55326180

Serre / uitbouw

uitbouwserre

Het kan zijn dat door gezinsuitbreiding uw woonkamer te klein is geworden. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om te verhuizen. Een goedkopere en meer eenvoudige optie is het uitbreiden van uw woonkamer door het aanleggen van een serre of een uitbouw. Hiermee wordt uw woonkamer tot 5 meter verlengd en heeft u veel meer ruimte om van te genieten. De serre kan bovendien worden uitgerust met een mooie schuifdeur, zodat uw tuin en woonkamer meer met elkaar in verbinding komen te staan.

Uitbreiding woonkmer

Hierboven ziet u hoe wij de woonkamer van een woning sterk hebben uitgebreid door een uitbouw te maken. Bij het ontwerpen van de uitbouw houden wij rekening met de bestaande stijl van uw woning. Zodoende valt de nieuwe aanwinst moeiteloos in de bestaande structuur en lijkt het alsof de serre er altijd al gestaan heeft. Als u ervoor kiest uw serre of uitbouw te laten bouwen door De Jong Aannemersbedrijf, dan kiest u voor 84 jaar ervaring en vakkennis. Regelmatig worden wij ingeschakeld om het werk van een andere aannemer te verbeteren of te repareren. Bij ons hoeft  u daar niet bang voor te zijn. Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V.  is kwaliteit heel vanzelfsprekend.

Kozijnen

kozijn      kozijn

Op bovenstaande foto's ziet u een voorbeeld van ons vakwerk. Zowel een raamkozijn als deurkozijn worden als één geheel gemaakt en zijn daardoor steviger. Uiteraard komen we eerst nauwkeurig meten voordat we aan de slag gaan. Ook bespreken wij met u welke stijl en welke kleur het kozijn moet hebben. Vervolgens gaan onze timmermannen in onze eigen werkplaats in Amstelveen aan de slag. De oplevertijd hangt af van de omvang van de klus en zal vantevoren met u besproken worden. Omdat de kozijnen exact op maat worden gemaakt, is de plaatsing een simpele klus. De kozijnen van De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V.  gaan lang mee en geven uw gevel een mooie uitstraling.

Eigen werkplaats

Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. maken wij de kozijnen in onze eigen werkplaats. Onze ervaren timmermannen zorgen ervoor dat de kozijnen op maat zijn en van hoge kwaliteit. Een goed gebouwd kozijn betekent een flinke besparing op uw energierekening, omdat tocht geen kans krijgt om binnen te komen. Wij nemen graag de fabricage van raamkozijnen, deurkozijnen en schuifpuien voor onze rekening. De kozijnen worden gelijk geschilderd, zodat ze meteen na aankomst bij uw woning geplaatst kunnen worden.

Contact met De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

Heeft u vragen over het onderhouden van uw gevel? Of wilt u een offerte aanvragen voor een uitbouw van uw woning in Amstelveen? Neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via 020 643 2753 en 06-55326180. Ook is het mogelijk om onderstaand contactformulier in te vullen. We beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

020 643 2753 06-55326180

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*

Niet leesbaar? Verander tekst