Uw klussenbedrijf in Amstelveen

Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend!

De Jong Aannemersbedrijf uit Amstelveen is een ervaren klussenbedrijf dat breed inzetbaar is. Al 84 jaar lang brengen wij de meest uiteenlopende klussen tot een goed einde. Regelmatig worden wij gevraagd om klussen uit te voeren waarbij de vorige aannemer geen goed werk heeft verricht. Bij De Jong Aannemersbedrijf hoeft u hier geen zorgen om te maken. Wanneer wij een klus aanpakken, dan kunt u nog jaren van het resultaat genieten. Onze werkwijze kenmerkt zich door actief met u mee te denken zodat het eindresultaat volledig naar wens is. Door onze jarenlange ervaring pakken wij iedere klus met enthousiasme aan. 

Om de klant een duidelijk inzicht in de kosten te bieden hanteert Aannemersbedrijf De Jong een open wijze van calculeren. Op deze manier kunt u precies zien waaruit de prijs is opgebouwd. In een heldere begroting worden alle bouwactiviteiten en materialen apart gespecificeerd zodat u bij eventuele bezuinigingen snel werkzaamheden kunt wegstrepen.

  • Een duidelijke offerte
  • Ervaren vakmensen
  • Resultaat waar u nog jaren van kunt genieten
  • Elke klus pakken wij aan

Neem direct contact met ons op

020 643 2753 06-55326180

Voorbeelden van klussen

verbouwing dakkapel      verbouwing dakkapel

Renovatie

Bij deze klant voldeed de door een andere aannemer gebouwde dakkapel niet meer. In overleg hebben wij de buitenschil van de dakkapel volledig vervangen. Hierbij hebben we rekening gehouden met het uiterlijk van de woning en de wensen van de bewoner. Door de nieuwe buitenkant van de dakkapel, kan de klant jarenlang genieten van de onderhoudsarme dakkapel.      

dakkapel amstelveen      dakkapel amstelveen

Dakkapel

Een dakkapel is een eenvoudige manier om de bruikbare vloeroppervlak van uw bovenverdieping te vergroten. Door een schuin aflopend dak is deze vaak beperkt. Met een dakkapel kunt u meer leefruimte creëeren en optimaal gebruik maken van de bovenste verdieping. Bij deze woning in Amstelveen hebben wij bij het plaatsen van de dakkapel rekening gehouden met de stijl van de woning. De grote ramen zorgen bovendien voor veel meer lichtinval.

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

verbouwing amsterdam      verbouwing amsterdam

Verbouwing

Bij deze galerie in Amsterdam hebben we het interieur onder handen genomen. Door de stoppenkast mooi weg te werken is er meer werkoppervlakte ontstaan. Bovendien geeft de afwerking een mooi passend resultaat in een omgeving waar kunstobjecten zijn te bewonderen. Behalve de stoppenkast is ook het keukentje opgeknapt. Door het uitbreiden van het keukenblad is er meer ruimte en maakt het geheel een minder rommelige indruk. Ook werden er schappen geplaatst waar schaaltjes en glazen geplaatst kunnen worden.

serre amstelveen      serre amstelveen

Serre

Een serre of uitbouw is een goede manier om meer leefruimte en lichtinval te creëeren in uw woning. Voor deze klant in Amstelveen hebben wij een uitbouw gemaakt met een diepte van 3 meter en een dubbele vouwdeur. Hierdoor komen woonkamer en tuin meer met elkaar in verbinding. De extra woonruimte kan gebruikt worden voor een zithoek of ruime eettafel.

Betrouwbaar klussenbedrijf in Amstelveen

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de klussen die wij voor u kunnen uitvoeren? Heeft u interesse in wat wij voor uw woning kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ruim 300 klanten gingen u voor.

Oude Karselaan 101
1182 CP Amstelveen

Telefoonnummer: 020-6432753

Mobiel: 06-55326180

Fax: 020-6432753

E: info@dejongaannemersbedrijf.nl 

KvK: te Amsterdam 33.218.019

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*