Dakkapellen

Een zolder is een ruimte die vaak inefficiënt gebruikt worden. U heeft dan wel veel vloeroppervlak, maar door de aflopende daken is de ruimte waar u kunt lopen zeer beperkt. De opslagruimte is klein en u kunt er niet recht op staan. Deze problemen zijn op te lossen door een dakkapel te plaatsen. U krijgt hierdoor meer leefoppervlakte en vergroot de mogelijkheden van uw bovenverdieping. Een dakkapel zorgt ervoor dat uw huis bovendien meer waard wordt. Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V.  uit Amstelveen hebben wij veel ervaring met het plaatsen van een dakkapel. Bij ons bent u zeker van:

  • Gedegen plaatsing
  • Heldere offerte
  • Vakkennis
  • Persoonlijke betrokkenheid

Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn voor uw woning. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u optimaal adviseren wat voor type dakkapel voor uw situatie geschikt is. Om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf B.V. een open wijze van calculeren. Op deze manier kunt u precies zien waaruit de prijs is opgebouwd. In een heldere begroting worden alle bouwactiviteiten en materialen apart gespecificeerd zodat u bij eventuele bezuinigingen snel werkzaamheden kunt wegstrepen.

Neem direct contact met ons op

dakkapel amstelveen dakkapel badhoevedorp

Voordelen van een dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is een aanpassing aan uw woning waar u direct en nog jarenlang veel plezier aan beleeft. Een dakkapel biedt de volgende voordelen:

Meer licht door een dakkapel
Het plaatsen van een dakkapel met ramen zorgt voor een sterke toename van de lichtinval in uw bovenverdieping. Een donkere zolder wordt hierdoor omgetoverd tot een ruimte waar echt geleefd kan worden.  

Meerwaarde voor uw woning
De uitbreiding van uw huis met een dakkapel zorgt voor meerwaarde. De kamer wordt groter en daardoor ook uw huis. Mocht u uw woning ooit willen verkopen, dan kunt u daardoor een hoger bedrag vragen. Uw huis heeft door de dakkapel immers een extra leefbare ruimte gekregen. 

In de stijl van uw woning
Bij het plaatsen van de dakkapel houden wij rekening met de bestaande stijl van uw woning. Door passende kleuren en materialen te gebruiken lijkt het alsof uw woning vanaf het begin al een dakkapel had. Bij het aanvragen van een offerte kijken we samen met u welke materialen er geschikt zijn en in welke kleur u uw dakkapel gebouwd wilt worden.