Kozijnen op maat laten maken

Bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen kunt u professioneel kozijnen op maat laten maken van hoogwaardige kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen.

Kies ervoor kozijnen op maat te laten maken door De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf

Bent u op zoek naar een professioneel aannemersbedrijf met liefde voor het vak waar u kozijnen op maat kunt laten maken, dan bent u bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf in Amstelveen aan het juiste adres. U kunt bij ons kozijnen op maat laten maken voor iedere woning. Wij leveren dus niet alleen standaard maten, maar u ook perfect maatwerk. Wilt u houten, aluminium of kunststof kozijnen op maat laten maken, bij De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf is alles mogelijk. Onze ervaren vakmensen komen de kozijnen bij u thuis inmeten, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat. Om u een duidelijk inzicht in de kosten te bieden voor het op maat laten maken van kozijnen hanteert De Jong Timmer- en Aannemersbedrijf een open wijze van calculeren. Bekijk meer informatie over ons timmerbedrijf.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen over kozijnen op maat of een offerte ontvangen om kozijnen op maat te laten maken? Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via telefoonnummer 020 643 2753 of 06-55326180. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dejongaannemersbedrijf.nl. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Naam*
E-mailadres*
Telefoonnummer*
Vraag/ opmerking*